top of page

DECLARATIE DE PROTECȚIE A DATELOR ONLINE

 

1. Scop PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

  sc Loxan Magnus Medical srl

  ÷ Str. Sperantei , nr 27, Bucuresti, Sector 2

  ☎ 031 805 67 33

  http://www.loxan.ro/

  CIF 171331168

  J40/860/2005

  ✉ receptie @ loxan·ro

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Siteul web http://www.loxan.ro/ apartine si este administrat de catre S.C. Loxan Magnus Medical S.R.L., companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:

  • telefonic: ☎ 031 805 67 33

  • e-mail: ✉ receptie @ loxan·ro

  • la adresa: ÷ Str. Sperantei, nr 27, Bucuresti, Sector 2

 

  Date fiscale: sc Loxan Magnus Medical srl ÷ CIF 17133168÷ J40/860/2005

 

  Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului: 021/9551 ÷ http://www.anpc.gov.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=28&Itemid=60

 

  Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilația română în vigoare,

  S.C. Loxan Magnus Medical S.R.L. isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile declarate, datele cu caaracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

 

  Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

  • imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor S.C. Loxan Magnus Medical S.R.L. astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;

  • statistici medicale in vederea organizarii campaniilor de prevenire si/sau tratament „in masa”

  • oferirea de servicii medicale preventive si/sau tratamente personalizate, investigatii medicale, precum si ingrijirea medicala necesara, punctuala sau continua.

  • comercializarea online, sau in cadrul clinicii de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;

  • informarea cu privire la datele medicale solicitate si/sau prelucrate;

  • trasmiterea newsletter-ului si a ofertelor ocazionale;

  • realizarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

 

  S.C. Loxan Magnus Medical S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale si a eventualelor garantii, realizarea consulturilor, tratamentelor si investigatiilor necesare asigurarii sanatatii dvs., colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de S.C. Loxan Magnus Medical S.R.L.

Va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate.

 

  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care S.C. Loxan Magnus Medical S.R.L. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

1. Angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs.,

2. Tertilor implicati/colaboratori in indeplinirea scopului vizat pentru persoanele vizate.

3. Angajatilor, cadrelor medicale responsabile de manipularea actelor, mostrelor biologice si a rezultatelor de laborator/investigatiilor., personalului de receptie in vederea comunicarii cu dvs., precum si asistentilor medicilor curanti.

4. Personalului din departamentul contabil in vederea facturarii si documentarii contabil-economice.

5. Personalului de receptie in vederea comunicarii cu cadrele medicale.

 

  Conform legislației in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. Loxan Magnus Medical S.R.L. la adresa de ✉ sesizare_gdpr @ loxan.ro sau prin posta clasica la adresa ÷ Str.Sperantei nr. 27, Bucuresti, Sector 2.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa de e-mail ✉ sesizare_gdpr @ loxan.ro sau prin posta clasica la adresa ÷ Str.Sperantei nr. 27, Bucuresti, Sector 2.

  De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

  Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicati nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.

 

Administratia

Florian Alexandru Obretin, Administrator

reprezentant legal al

S.C. Loxan Magnus Medical S.R.L.

bottom of page